Felhasználó
|
Kezdem is:
Asszem valamit tudok csinálni az m8-cal. |
Felhasználó
|
De szépen beszélnek, azt a 8 éves nem jóját!
|
Felhasználó
|
szépen haladunk a mélyebb vizek felé.
|
Felhasználó
|
egyenlőre nagyon jók vagyunk és még be se szálltam a buliba.
Másokból több van ezért pótolhatók Belőlem viszont csak egy van ezért pótolhatatlan vagyok.Vigyázatok rám.
|
Moderátor
|
Hihetetlen hogy nem másoltátok be amire a legbüszkébbek lehettek:
http://stickman.hu/klan/Stickman_Lovagrend Ez itt, nem haltatok meg mint a többi klán hanem újraéledtetek. |
Felhasználó
|
jaj
|
Felhasználó
|
Legutóbb szerkesztve Sopronii által. A legjobb sör a soproni és a borsodi!
|
Felhasználó
|
már 3. vagyunk
|
Felhasználó
|
Én Yeti2000 -re vagyok büszke, illetve gratulálok neki, a mai teljesítményéért, mert 270 killt gyűjtött a klánnak egyedül. Szóval köszönjük neked Yeti2000 !
újra a fedélzeten (?)
|
Felhasználó
|
Nagyon szépen köszönöm illetve ezzel a 270 killel napi és heti top 1 is voltan úgy, hogy még nem is lett meg a 270 kill.
Ja és van más is amiben aliasBálint4656-is benne volt: De volt már nem tudom mikor, de egy nap alatt 492 kill volt meg csak pont mondták, hogy ideje abbahagyni. Legutóbb szerkesztve Yeti által. ▄︻̷̿┻̿═━一 _______/""""""\___________/| |====((((((((_/#####(((((((((((((((((|====o ░ ▒▓▓█D ░ ▒▓▓█D ░ ▒▓▓█D |___/ />/;"""|< Minek a suli?-.- .Matek = > mire van a számológép? .Magyar= >beszélni tudok .Fizika/Kémia = >belőlem úgyse lesz fizikus, kémikus meg duplán .Biosz = állatokat fölismerem ....Angol/ Német => mire van a Google fordító meg a többi webfordító .Torna => tudok járni, ha kell még futni is .Föci =>észak, dél, kelet, nyugat .Töri = >tudom mi volt tegnap |
Idézet